Vacancy-text in Dutch only: Ben jij ervaren met verkoop via online platfora voor de B2B markt en heb jij altijd al de verantwoordelijkheid willen hebben over online conversies? Dan ben jij de geschikte persoon die ons team kan komen versterken!

Wat ga je doen?
Als E-Commerce Manager binnen Diesel Equipment Trading ben je verantwoordelijk voor de groei de online verkopen van dieselmotoren en onderdelen wereldwijd. Het is een uitdagende en zelfstandige functie waarin je met jouw commerciële en klantgerichte instelling probeert het aantal online conversies te laten groeien doormiddel van het professionaliseren van de huidige webshop en andere relevante online platformen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je onderhoudt, analyseert en optimaliseert de online platformen en de digitale verkoop
  • Je vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van onderdelen online om daarmee de online sales te vergroten.
  • Je verrijkt productdetailpagina's door te benchmarken en aan te sturen op lokale content behoeften
  • Je maakt online offertes, verwerkt orders en maakt/houdt contact met bestaande en nieuwe klanten in binnen- en buitenland.

Wat breng je daarvoor mee?
Je hebt minimaal een afgeronde Bachelor opleiding in Commercie of Marketing. Je hebt (minimaal) 2 jaar of meer relevante werkervaring in E-commerce, Marketing, Online Verkoop. Wij vinden het verder belangrijk dat je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal beschikt, beheersing van andere talen is een pré. Je hebt passie voor E-commerce met een sterke focus op B2B business. Je bent sterk analytisch en goed met Excel. Je hebt een resultaatgerichte hands-ons mentaliteit met een strategische kijk. Bovenal ben je zelf startend en verantwoordelijk ingesteld.

Waar kom je terecht?
Diesel Equipment Trading, (ook wel afgekort DET) is al sinds tientallen jaren de officiële distributeur van Mitsubishi en Isuzu industriële dieselmotoren en onderdelen. Inmiddels opereert DET wereldwijd en voorziet klanten wereldwijd van dieselmotoren en onderdelen. In veel gevallen verloopt momenteel het offerteaanvraag- en orderproces nog via de e-mail en telefonische kanalen. Aan jou dus de taak om de verkoop via online kanalen te vergroten. Je komt terecht in een klein en hecht team gevestigd in Wijchen.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast een goede werksfeer bieden wij je ook veel vrijheid en zelfstandigheid in een organisatie met korte communicatielijnen. Je krijgt prima arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie en het is mogelijk om jezelf (verder) te ontwikkelen door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen.

Ook is er nagedacht over de ambitie. Binnen de Lumipol Group waar Diesel Equipment onderdeel van uit maakt, staat de groei van online verkoop hoog op de agenda. Bij succes zullen we online strategie verder moeten uitrollen binnen relevante bedrijven in de Lumipol Group.

Interesse?
Wanneer je jezelf herkent in deze uitdagende functie, stuur dan je CV én motivatiebrief per email naar a.kumral@det-engines.com. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Sven Krieckaert via 024 34 34 250.